Corona

U kunt uw verblijf voor 2022 reserveren! De receptie, horeca en het sanitair gebouw zijn gewoon geopend. Verder hanteren wij op de camping alle maatregelen die vanuit de overheid zijn gesteld omtrent corona. Mocht uw verblijf vanwege corona niet mogelijk zijn, dan gaan wij kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

 

ACSI Awards

Stem op ons voor de ACSI Awards!

Wij zijn genomineerd voor de ACSI Awards. Heb jij genoten van een heerlijke kampeervakantie op onze camping en gun jij ons een ACSI Award? Stem dan op ons! Je kunt stemmen van 20 december 2021 t/m 20 maart 2022.

Wij zijn genomineerd in de volgende categorieën:

  • Meest hondvriendelijke camping
  • Camping met de mooiste ligging
  • Beste fiets- en wandelcamping
  • Beste campingsrestaurant
  • Beste camperplaatsen
  • Beste campinganimatie

Je kunt maar één keer stemmen op onze camping, dus kies de categorie die je het beste bij ons vindt passen. Zelf denken wij dat we kans maken om te winnen in de categorie ‘Beste fiets- en wandelcamping‘. Jij ook? Stem dan op ons!

Onder alle stemmers verloot ACSI onder andere een e-4motion elektrische vouwfiets, dus je maakt ook nog eens kans op leuke prijzen.

Facebook berichten

Klik bij het bericht op bekijk op facebook voor een doorverwijzing naar onze facebookpagina inclusief bijbehorende foto’s.

En dit is de 4 persoonstent 😇 ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook
En dit is de 4 persoonstent, die tevens geschikt is voor mindervaliden 😇 ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook
Yes!! Het is gelukt! 🤩.Nou... toch eigenlijk niet helemaal... 🙈Het is helaas niet gelukt om 1 safaritent op te kunnen bouwen.Maar de andere 3 gelukkig wel! 😃En wat zijn wij blij en dankbaar met alle hulp die wij hebben gekregen om het op tijd af te krijgen! 🙏.Wij delen alvast wat filmpjes met jullie zodat jullie in ieder geval kunnen zien hoe ze zijn geworden! Wij zijn er echt zo ontzettend blij mee 😍 Binnenkort komen er wat betere foto's 😇Dit is overigens de 6 persoonstent..Enthousiast geworden?Reserveren kan via www.horstmannsbos.nl/safaritenten-reserveren ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook
🚨 𝗡𝗶𝗲𝘁 𝘃𝗲𝗿𝗴𝗲𝘁𝗲𝗻! 🚨.A.s. donderdag (Hemelvaartsdag) hebben wij de officiële opening van onze nieuwe vijver! 🤩Kom jij ook gezellig langs? Iedereen is van harte welkom! 😃 ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook
Na afloop van een vakantie bij ons op de camping krijg je een e-mail. Daarin vragen wij hoe jullie het hebben gehad. Zo ook afgelopen jaar. Daarvoor hebben wij gebruik gemaakt van een vragenlijst vanuit Marketing Drenthe.Zo kunnen zij er uithalen waarom mensen naar onze mooie provincie komen, maar ook wij kunnen hele waardevolle informatie hier uithalen over onze camping! 😃Alles van 2021 is nu verwerkt en dit heeft geresulteerd in een mooi cijfer waar wij ontzettend blij mee en trots op zijn! 🤩🥳Iedereen die tips en/of opmerkingen heeft achtergelaten; dank voor alle informatie en de genomen moeite! Wij gaan hier zeker mee bezig; het één kan alleen sneller/beter worden opgepakt dan het ander 😉 ... Bekijk meerBekijk minder
Bekijk op Facebook

Instagram berichten

Volg ons ook op Instagram!