Horeca

In onze kleinschalige horeca kunt u terecht voor een heerlijk ijsje, een lekkere snack met patat, verschillende pannenkoeken, verrukkelijke poffertjes (ook glutenvrij) of gewoon om even iets te drinken. Vanaf het terras heeft u een uitzicht op de speelvijver en speelattributen waar de kinderen zich lekker uit kunnen leven. Voor de patat en snacks bestaat er ook de mogelijkheid om ze via de Great Stay app te bestellen en de bestelling dan af te halen. De openingstijden kunt u vinden onder het kopje informatie of in de Great Stay app.

Broodjesservice

Wist u dat wij ook een broodjesservice hebben? Als u voor 20.00 uur uw broodjes besteld via de Great Stay app dan komen wij de volgende ochtend tussen 08.30 uur en 09.00 uur de broodjes bij u bezorgen. Deze heerlijke broodjes bakken wij ook nog eens zelf af!

Vuurschaal

Een open vuur is alleen mogelijk in de vuurschalen die via de receptie gehuurd kunnen worden. U kunt een vuurschaal voor maximaal 1 week huren. De vuurschalen worden geleverd inclusief een lading hout.

Recreatieteam

In de zomervakantie hebben wij enkele weken een recreatieteam die allerlei activiteiten organiseert voor zowel jong als oud! Tijdens deze activiteiten proberen we de natuur zoveel mogelijk te betrekken, zodat kinderen bijvoorbeeld hutten gaan bouwen in het bos of op zoek gaan naar kriebelbeestjes in de zandvlaktes. De programma’s zullen bij de receptie/horeca liggen, worden opgehangen bij het informatiebord, het sanitair gebouw en staan op de Great Stay app. In het seizoen 2022 zal het recreatieteam aanwezig zijn van 16 juli t/m 19 augustus.

Fietsverhuur

Wij werken samen met Fietsverhuur Gasselte. Zij leveren een goede kwaliteit fietsen en bijbehorende accessoires. Via www.jaap-vos-rijwieltechniek.nl kunt u de mogelijkheden en prijzen bekijken. Uiteraard kunt u hiervoor ook langskomen bij de receptie.

Wifi

Wifi is tegen betaling mogelijk. Bij de receptie kunt u een inlogcode met wachtwoord kopen.

Garage TDI

De theatergroep van Garage TDI heeft altijd trainingsweken bij ons op de camping. Zij gaan dan overdag met opdrachten bezig om te oefenen en zullen dan in de avond een voorstelling geven. De voorstellingen zullen in het seizoen van 2022 plaatsvinden op 1 augustus t/m 6 augustus en 11 augustus t/m 16 augustus.

Wasserette

In het sanitair gebouw zijn een wasmachine en droger aanwezig. Een wasmuntje (incl. wasmiddel) kost โ‚ฌ 5,- en een droogmuntje kost โ‚ฌ 3,-.

Gasflessen

Via de receptie kunt u diverse maten gasflessen verkrijgen van het merk Benegaz, het type EasyBlue.

Speel- zwem- en visvijver

*** Vanaf 2022 hebben wij ook een speel-, zwem- en visvijver op de camping. ***
Rondom het gedeelte van de visvijver komen 4 ๐ฅ๐ฎ๐ฑ๐ž ๐ฌ๐š๐Ÿ๐š๐ซ๐ข๐ญ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ง te staan. Dat wordt straks vanaf je veranda heerlijk een hengeltje uitgooien.
Deze tenten zijn voorzien van een zitgedeelte, eigen badkamer en keuken. 2 van deze tenten zijn tevens geschikt voor mindervalide gasten!
De speelvijver wordt voorzien van een ontzettende gave speeltuin die geschikt is voor de kleinste kinderen, maar ook voor de grotere kinderen.
De watertoren is zo’n ๐Ÿ” ๐ฆ๐ž๐ญ๐ž๐ซ hoog! Met maar liefst 2 glijbanen! Daarnaast is er een kabelbaan en een grote emmer die iedere keer omvalt wanneer hij goed gevuld is met water!
Zo is er voor iedereen iets te doen! Dit gedeelte wordt op zijn diepst 50cm.

De zwemvijver wordt max. 1.40 meter diep en is bedoeld om vrij te zwemmen en te spelen.

De visvijver wordt max. 2.20 meter diep en is compleet gescheiden van de andere 2 vijvers i.v.m. een andere kwaliteit van het water voor de vissen.

Het wordt een natuurlijke vijver die voornamelijk door planten gefilterd wordt, maar er zit ook een complete pompinstallatie achter.
Zo kunnen we de waterkwaliteit goed op orde houden.
Ook komt er om de gehele vijver een houten hek met daarin toegangspoorten, zodat de kinderen niet zo het water in kunnen lopen.

Uiteraard blijven wij jullie op de hoogte houden van alle werkzaamheden, hiervoor kunnen jullie op onze website kijken bij het kopje nieuws of klik op 1 van de onderstaande knoppen om naar onze Facebook pagina of Instagram pagina te gaan.