Horeca

In onze kleinschalige horeca kunt u terecht voor een heerlijk ijsje, een lekkere snack met patat, verschillende pannenkoeken, verrukkelijke poffertjes (ook glutenvrij) of gewoon om even iets te drinken. Vanaf het terras heeft u een uitzicht op de speelvijver en speelattributen waar de kinderen zich lekker uit kunnen leven. Voor de patat en snacks bestaat er ook de mogelijkheid om ze via de Great Stay app te bestellen en de bestelling dan af te halen. De openingstijden kunt u vinden onder het kopje informatie of in de Great Stay app.

Broodjesservice

Het is mogelijk om elke ochtend vers afgebakken brood op de kampeerplaats/bij uw accommodatie bezorgd te krijgen. Deze kunnen via de app besteld en betaald worden. Wanneer u de broodjes voor 20.00 uur ‘s avonds besteld, worden deze de volgende ochtend tussen 08.30 en 09.00 uur bij u bezorgd. Let goed op dat u de juiste datum invult voor het bezorgen. Deze datum kunt u ook op de bevestiging terug vinden.

Vuurschaal

Een open vuur is alleen toegestaan in de vuurschalen die wij op de camping verhuren. Dit vanwege het risico op een brand. De vuurschalen kunnen via onze app gereserveerd worden, of kom hiervoor langs op de receptie. De kosten zijn als volgt:
• 1 tot 3 dagen €12,-
• 4 tot 7 dagen €19,-
De periode van 1 week is de maximale aaneengesloten huurperiode per vuurschaal. De prijzen zijn inclusief een eerste lading hout. Extra ladingen hout zijn bij te kopen tegen € 8,- per lading. Wanneer de vuurschaal voor 15.00 uur wordt gereserveerd, wordt deze dezelfde dag nog gebracht. Wanneer de vuurschaal na 15.00 uur wordt gereserveerd, wordt deze de volgende dag gebracht. Op zondag worden er geen vuurschalen gehaald of gebracht.

Recreatieteam

In de zomervakantie hebben wij enkele weken een recreatieteam die allerlei activiteiten organiseert voor zowel jong als oud! Tijdens deze activiteiten proberen we de natuur zoveel mogelijk te betrekken, zodat kinderen bijvoorbeeld hutten gaan bouwen in het bos of op zoek gaan naar kriebelbeestjes in de zandvlaktes. De programma’s zullen bij de receptie/horeca liggen, worden opgehangen bij het informatiebord, het sanitair gebouw en staan op de Great Stay app. In het seizoen 2023 zal het recreatieteam aanwezig zijn van 15 juli t/m 18 augustus.

Fietsverhuur

Wij werken samen met Fietsverhuur Gasselte. Zij leveren een goede kwaliteit fietsen en bijbehorende accessoires. Via www.jaap-vos-rijwieltechniek.nl kunt u de mogelijkheden en prijzen bekijken. Uiteraard kunt u hiervoor ook langskomen bij de receptie. Wanneer u fietsen huurt kunnen deze worden opgehaald bij Fietsverhuur Gasselte zelf.

Wifi

Bij onze horeca en op het terras kunt u gebruik maken van onbeperkt gratis wifi. Op de kampeerplaats/bij de verhuuraccommodatie is per dag 30 minuten gratis wifi aanwezig. Voor onbeperkt wifi bij de kampeerplaats/de accommodatie kan er via de receptie een ticket gekocht
worden. Alle mogelijkheden en bijbehorende prijzen zijn terug te vinden in onze Great Stay app.

Laadpaal

Op onze camping is het ook mogelijk om uw elektrische auto op te laden. Wij hebben op de parkeerplaats naast de milieu straat een laadpaal staan met twee oplaadpunten. Hier kunt u uw auto opladen met 11 kw per oplaadbeurt.

Garage TDI

De theatergroep van Garage TDI heeft altijd trainingsweken bij ons op de camping. Zij gaan dan overdag met opdrachten bezig om te oefenen en zullen dan in de avond een voorstelling geven. De voorstellingen zullen in het seizoen van 2023 plaatsvinden op 24 juli t/m 29 juli en 3 augustus t/m 8 augustus.

Wasserette

In het sanitair gebouw zijn een wasmachine en droger aanwezig aan de dameskant. Bij de receptie kunt u hier muntjes voor kopen. Een wasmuntje (incl. wasmiddel) kost € 6,- en een droogmuntje kost € 3,50.

Gasflessen

Via de receptie kunt u diverse maten gasflessen verkrijgen van het merk Campingaz en Benegaz.

E-scooters

Met onze e-scooters kunt u op een unieke en milieuvriendelijke manier de omgeving ontdekken. De e-scooters zijn geschikt voor max. 2 personen. Kinderen vanaf ca. 6 jaar kunnen ook achterop. Sinds 2023 geldt er ook een helmplicht. Deze stellen wij ter beschikking. Uiteraard dient u 16 jaar en in het bezit van een rijbewijs te zijn. Een e-scooter huurt u al vanaf € 37,50 per e-scooter voor een tijdsduur van 4 uur. Voor meer informatie en het reserveren van een e-scooter kijkt u in onze app of klik op onderstaande button. Langs komen op de receptie kan uiteraard ook altijd.

E-scooters