Het is ook mogelijk om je kinderfeestje bij ons op de camping te komen vieren. Hierin hebben wij 3 verschillende pakketten die staan hieronder omschreven. Elk kind krijgt een cadeautje na afloop. Onderaan deze pagina vind u het reserveringsoverzicht, hierin kunt u ook de beschikbaarheid zien. De arrangementen dienen 1 week van tevoren gereserveerd te worden. Komt u er toch niet uit kunt u ons altijd even bellen of mailen.

Kinderfeestje Mini

Een gezellig kinderfeestje voor de kleinere kindjes.

Vind jij het nog net even te spannend om in onze speelvijver of zwemvijver te spelen, maar wel heel leuk om bij ons te komen spelen. Dan is dit een leuke optie voor jou! Hierbij kun je lekker gebruik maken van onze speeltoestellen om mee te spelen! We hebben zelfs een coole air-trampoline!!

Dit arrangement is inclusief eten en drinken, exclusief entree voor de speelvijver. Er kan gebruik gemaakt worden van de speelobjecten buiten de vijver. Voor het eten heb je keuze uit pannenkoeken, poffertjes of patat met een snack. Als je voor pannenkoeken kiest mogen jullie zelfs je eigen pannenkoek versieren!

Kinderfeestje Spetter

Een spetterend kinderfeestje in onze coole speelvijver.

Kom spetteren in onze speelvijver(40cm diep) Ga van de glijbaan en klim in de touwen! Er staan verschillende huisjes: een bank, een sheriffs office en zelfs een saloon! Het lijkt wel het echte wilde westen! Ben jij de boef en steel je het goud uit de bank of de sheriff die de boef vangt? Ga op zoek naar goud in de goudbeek of klim op de hoge toren en glijd van de glijbaan.

Dit arrangement is inclusief entree tot de speelvijver en drinken, exclusief eten.

Kinderfeestje Maxi

Een avontuurlijk kinderfeestje met alles inclusief. 
Kom spetteren in onze speelvijver(40cm diep), roetsj van de glijbaan en klim in de touwen! Ga op ontdekking in ons Wilde Westen avonturenland, op zoek naar goud in de goudbeek of vang de boef in de Saloon en breng hem naar de Sheriff. Er is genoeg te doen en te beleven.

Dit arrangement is inclusief entree tot de speelvijver* en eten en drinken. Voor het eten heb je keuze uit pannenkoeken, poffertjes of patat met een snack.
Als je voor pannenkoeken kiest mogen jullie zelfs je eigen pannenkoek versieren!

* Toegang tot de zwemvijver in overleg mogelijk.