Veelgestelde vragen

Zijn er nog seizoensplekken beschikbaar voor 2024?

Nee, helaas zijn alle seizoensplekken voor 2024 vergeven.

Waar kan ik de inventarislijst van de safaritenten vinden?

Als u naar het kopje ‘Safaritenten’ bovenin de menubalk gaat, kunt u alle safaritenten zien. Wanneer u bij de gewenste safaritent op ‘Toon informatie’ klikt, kunt u de inventarislijst van deze safaritent inzien.

Is er een aansluiting voor TV aanwezig op de kampeerplekken?

Op een aantal plekken is er aansluiting voor de kabel-TV mogelijk: Pimpelmees 6 & 7, Koolmees 1 t/m 3 en 5 t/m 9, Nachtegaal 1, 3, 4 en 6, Buizerd 3 t/m 9, Bosuil 1 t/m 3 en 6 t/m 10, Bonte Specht 1, 2 en 4 t/m 11.
Op de volgende plekken is er satelliet aanwezig: Sperwer 1 en 2, Buizerd 9 en Groene Specht 5.

Is er WIFI aanwezig op de camping?

Ja, dit is aanwezig. Op het terras en binnen bij de horeca is het gratis. Verder is er een netwerk aanwezig waarbij u een halfuur per dag gratis wifi ontvangt op de gehele camping. Wilt u echter onbeperkt wifi op de gehele camping, dan zijn er wifi-tickets te koop bij de receptie.

Wat is het verschil qua safaritenten?

Wij hebben verschillende soorten safaritenten. De 2 tenten aan de zandvlakte zijn zonder sanitair en met keuken. De 2 safaritenten voor 2 personen op de bosuil zijn zonder sanitair en keuken, de andere safaritenten op de bosuil hebben allemaal eigen sanitair en keuken. Als laatste hebben wij de luxe safaritenten aan de vijver. Hiervan zijn de 2 persoonstent en 1x een 4 persoonstent ook geschikt voor mindervaliden. De luxe safaritenten hebben een prachtige ligging aan het water, zijn qua oppervlakte groter en hebben gestoffeerd meubilair.

Tot hoe laat kunnen wij inchecken?

Het inchecken kan op de volgende dagen en tijdstippen;
Laag- en tussenseizoen
6 t/m 13 juli, 25 augustus t/m 1 september, Pasen, meivakantie (27 april t/m 4 mei) + alle overige data
Maandag t/m donderdag; 09.00 uur – 18.00 uur
Vrijdag; 09.00 uur – 19.00 uur
Zaterdag en zondag; 10.00 uur – 19.00 uur
Hoogseizoen
13 juli t/m 25 augustus, Hemelvaart (8 t/m 12 mei) en Pinksteren (17 t/m 20 mei)
Maandag t/m donderdag; 09.00 uur – 19.00 uur
Vrijdag en zaterdag; 09.00 uur – 20.00 uur
Zondag; 09.00 uur – 19.00 uur

Buiten deze openingstijden om is het tot maximaal 20.00 uur mogelijk om in te checken, na overleg én akkoord van de receptie

Zijn er standaard setjes bedlinnen aanwezig in de safaritenten?

Nee, deze zijn niet standaard aanwezig. Bedlinnensetjes zijn bij te huren voor €9,- per set.

Hoeveel ampère is er aanwezig op de kampeerplekken?

Op de natuurkampeerplekken is er 6 ampère aanwezig. Op de kampeerplekken is 10 ampère aanwezig.

Past een bijzettentje op de plek?

In principe past op elke (natuur)kampeerplek een bijzettentje. Bij de safaritenten is dit echter niet altijd mogelijk. U kunt het beste met de receptie bellen om te bespreken waar dit wel of niet mogelijk is.

Is er een animatie team aanwezig? Van wanneer tot wanneer?

Bij ons op de camping is er in de zomer een enorm leuk animatieteam aanwezig! Dit seizoen zijn ze er van 15 juli t/m 18 augustus. Ook hebben wij een theatergroep Garage TDI die bij ons trainingsweken heeft en dan voorstellingen doet. Die zullen dit seizoen aanwezig zijn van 24 t/m 29 juli en van 3 t/m 8 augustus.

Is de vijver omheind?

Ja, de vijver is omheind. Zonder polsbandje is er geen toegang mogelijk tot de vijver. Een polsbandje krijgt u tijdens het inchecken. Heeft u deze niet gekregen? Kom dan even langs op de receptie.

Hoe werken de polsbandjes?

Wij hebben 2 verschillende kleuren polsbandjes. Groen is voor zowel de speel- als zwemvijver en rood is alleen voor de zwemvijver. Kinderen kunnen alleen een polsbandje krijgen onder begeleiding en met toestemming van 1 van de ouders. Ouders/verzorgers mogen zelf kiezen of een kind een eigen bandje mag of dat de ouders/verzorgers alleen zelf een bandje hebben. Het spelen en zwemmen is altijd op eigen risico, ouders/verzorgers blijven zelf verantwoordelijk.