In 2022 hebben wij een vijver aangelegd op de camping waar je heerlijk kunt spelen en zwemmen, maar ook een deel waar je kan vissen.

Speel- en zwemvijver

De speelvijver heeft een ontzettende gave speeltuin die geschikt is voor de kleinste kinderen, maar ook voor de grotere kinderen. De watertoren is zoโ€™n ๐Ÿ” ๐ฆ๐ž๐ญ๐ž๐ซ hoog, met maar liefst 2 glijbanen! Daarnaast is er een kabelbaan en een grote emmer die iedere keer omvalt wanneer hij goed gevuld is met water. Zo is er voor iedereen iets te doen. Dit gedeelte is op zijn diepst 50cm. De zwemvijver is max. 1.40 meter diep en is bedoeld om vrij te zwemmen en te spelen.

Huisregels

Onderaan deze pagina vind u onze huisregels voor de speel- zwem- en visvijver.

Visvijver met luxe safaritenten

De visvijver is max. 2.20 meter diep en is compleet gescheiden van de andere 2 vijvers i.v.m. een andere kwaliteit van het water voor de vissen.

Rondom het gedeelte van de visvijver staan 4 ๐ฅ๐ฎ๐ฑ๐ž ๐ฌ๐š๐Ÿ๐š๐ซ๐ข๐ญ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ง. Deze tenten zijn voorzien van een zitgedeelte, eigen badkamer en keuken. 2 van deze tenten zijn tevens geschikt voor mindervalide gasten! Vanaf je veranda is het mogelijk om heerlijk een hengeltje uit te gooien. De veranda’s van de safaritenten zijn omheind, dus je kunt niet vanaf de veranda in het water komen.

Natuurlijke vijver

Het is een natuurlijke vijver die voornamelijk door planten gefilterd wordt, maar er zit ook een complete pompinstallatie achter. Zo kunnen we de waterkwaliteit goed op orde houden. Ook zit er om de gehele vijver een houten hek met daarin toegangspoorten, zodat de kinderen niet zo het water in kunnen lopen.

Externe gasten

Sta je niet bij ons op de camping maar wil je wel graag komen spelen en zwemmen in de vijver? Dan kan je voor โ‚ฌ 2,- per persoon een bandje ophalen bij de receptie.

Toegang met toestemming

Toegang tot de vijver is dan ook alleen mogelijk met een polsbandje. Deze is te halen bij de receptie. De polsbandjes worden alleen uitgegeven met toestemming van ouders. We hebben 2 verschillende polsbandjes. Rood en groen. Met een rood polsbandje heb je alleen toegang tot de speelvijver en met een groen polsbandje heb je toegang tot de speel- en zwemvijver. Kinderen krijgen dus alleen een groen bandje mits ze toestemming van de ouders hebben en een zwemdiploma. Het spelen en zwemmen in de vijver is altijd op eigen risico en ouders dienen zelf toezicht te houden.

Filmpje vijver

Als u op de button hieronder klikt komt u bij een filmpje op youtube van de vijver terecht die door eรฉn van onze gasten is gemaakt tijdens zijn vakantie!
๐ท๐‘’๐‘ง๐‘’ ๐‘๐‘’๐‘’๐‘™๐‘‘๐‘’๐‘› ๐‘ง๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘”๐‘’๐‘š๐‘Ž๐‘Ž๐‘˜๐‘ก ๐‘‘๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐ต๐‘’๐‘Ÿ๐‘Ÿ๐‘ฆ ๐ผ๐ฝ๐‘š๐‘˜๐‘’๐‘Ÿ. ๐ป๐‘–๐‘— โ„Ž๐‘’๐‘’๐‘“๐‘ก ๐‘œ๐‘œ๐‘˜ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘–๐‘”๐‘’๐‘› ๐‘Œ๐‘œ๐‘ข๐‘ก๐‘ข๐‘๐‘’ ๐‘˜๐‘Ž๐‘›๐‘Ž๐‘Ž๐‘™; ๐‘๐‘Ž๐‘ก๐‘ข๐‘ข๐‘Ÿ๐‘™๐‘–๐‘—๐‘˜๐‘’ ๐‘ง๐‘ค๐‘’๐‘š๐‘ฃ๐‘–๐‘—๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘  ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐ต๐‘’๐‘Ÿ๐‘Ÿ๐‘ฆ ๐ผ๐ฝ๐‘š๐‘˜๐‘’๐‘Ÿ. ๐‘๐‘œ๐‘Ž๐‘™๐‘  โ„Ž๐‘–๐‘— ๐‘ง๐‘’๐‘™๐‘“ ๐‘Ž๐‘Ž๐‘›๐‘”๐‘’๐‘’๐‘“๐‘ก; “I๐‘˜ โ„Ž๐‘’๐‘ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘๐‘Ž๐‘ ๐‘ ๐‘–๐‘’ ๐‘ฃ๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘ง๐‘ค๐‘’๐‘š๐‘ฃ๐‘–๐‘—๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘  ๐‘’๐‘› โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘ง๐‘ค๐‘’๐‘š๐‘š๐‘’๐‘› ๐‘–๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘›๐‘Ž๐‘ก๐‘ข๐‘ข๐‘Ÿ. ๐ผ๐‘˜ ๐‘™๐‘’๐‘” ๐‘ง๐‘’๐‘™๐‘“ ๐‘ง๐‘ค๐‘’๐‘š๐‘ฃ๐‘–๐‘—๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘  ๐‘Ž๐‘Ž๐‘› ๐‘œ๐‘“ ๐‘”๐‘’๐‘’๐‘“ ๐‘œ๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘ ๐‘ก๐‘’๐‘ข๐‘›๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘Ž๐‘Ž๐‘› ๐‘‘๐‘œ๐‘’-โ„Ž๐‘’๐‘ก-๐‘ง๐‘’๐‘™๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘ ”

Video vijver Berry Ijmker

Huisregels vijver