Wil jij graag op een originele manier de omgeving verkennen?
Paden ontdekken die je anders niet had gezien en lekker genieten van de heerlijke Drentse natuur?

Kom dan snel één van onze e-scooters huren! U rijdt met uw e-scooter direct in een landelijke omgeving. We verhuren de scooters met als doel om u en uw vrienden, familie, e.d. een onvergetelijke rit door de mooie omgeving van Drenthe aan te bieden. In totaal hebben wij 8 e-scooters beschikbaar voor verhuur. De e-scooters rijden met een stille motor en bieden u alle comfort die u nodig heeft. Op onze e-scooters kunt u met een max. van 2 personen, als het gezamenlijke gewicht niet hoger is dan 220 kg. Kinderen mogen mee als passagier.

Elektrisch rijden is duurzaam, vervuild niet en is goedkoop in het verbruik. Er is geen minerale brandstof nodig en dat is goed voor het milieu!

Onderaan deze pagina vind u de beschikbaarheid voor de e-scooters en kunt u ze direct reserveren. Komt u er niet helemaal uit of reserveert u liever persoonlijk dan helpen wij u aan de receptie graag. Uiteraard kunt u hiervoor ook via de e-mail of de WhatsApp contact met ons opnemen.

Om een scooter te huren is de Nederlandse wet- en regelgeving van kracht. Dit houdt in dat je minimaal 16 jaar of ouder moet zijn en  in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs of een bromfiets-certificaat. Bij aanvang op de receptie zal gevraagd worden naar uw identiteitsbewijs of rijbewijs.
Het is sinds 2023 verplicht om een helm te dragen op onze E-choppers. Op de receptie hebben wij helmen die u kunt krijgen wanneer u de e-scooters komt ophalen. 


Wanneer u een datum heeft geselecteerd en de e-scooters komen niet tevoorschijn in het onderstaande overzicht, dan betekend dat deze niet meer beschikbaar zijn voor de gewenste datum. U kunt dan kiezen voor een andere datum