Wil jij graag op een originele manier de omgeving verkennen?
Paden ontdekken die je anders niet had gezien en lekker genieten van de heerlijke Drentse natuur?

Kom dan snel รฉรฉn van onze e-scooters huren! U rijdt met uw E-scooter direct in een landelijke omgeving. We verhuren de scooters met als doel om u en uw vrienden, familie, e.d. een onvergetelijke rit door de mooie omgeving van Drenthe aan te bieden.ย In totaal hebben wij 4 E-scooters beschikbaar voor verhuur. De E-scooters rijden met een stille motor en bieden u alle comfort die u nodig heeft. Op onze E-scooters kunt u met een max. van 2 personen, als het gezamenlijke gewicht niet hoger is dan 220 kg. Kinderen mogen mee als passagier.

Elektrisch rijden is duurzaam, vervuild niet en is goedkoop in het verbruik. Er is geen minerale brandstof nodig en dat is goed voor het milieu!

Om een scooter te huren is de Nederlandse wet- en regelgeving van kracht. Dit houdt in dat je minimaal 16 jaar of ouder moet zijn en ย in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs of een bromfiets-certificaat. Bij aanvang op de receptie zal gevraagd worden naar uw Identiteitsbewijs of Rijbewijs.
Het is niet verplicht om een helm te dragen op onze E-choppers.

Tijdsblokken

Voor het huren van de e-scooters werken wij met onderstaande tijdsblokken. U kunt kiezen uit een halve dag, de ochtend of de middag, of een hele dag.

Tarieven

Onderstaand ziet u onze tarieven. De borg kan bij ons contant of via de pin worden voldaan. Als u via de pin betaald dan word de borg via een bankoverschrijving weer terug gestort, dit kan enkele dagen duren. Heeft u contant betaald, dan krijgt u de borg ook gewoon contant weer terug.