Voorzieningen camping Het Horstmannsbos in Gasselte

Kamperen op camping Het Horstmannsbos is toch vooral genieten van de natuur en heerlijk ontspannen in de omgeving. Hierbij combineren we de natuurbeleving met een aantal leuke activiteiten gericht op het buiten zijn. Dit betekent dat wij in het hoogseizoen animatie aanbieden met een natuurlijk tintje.
 

Kantine

Op camping Het Horstmannsbos is een kantine waar u terecht kunt voor een kopje koffie, frisdank en een ijsje Vanaf het terras heeft u een goed zicht op het peuterbad en het speelveld. 
 

Peuterbad en speelveld

Direct voor het terras van de kantine is een klein peuterbad aanwezig (60cm diep). Daarnaast vindt u hier een klein veldje met speeltoestellen, jeu de boule baan, basketkorf en een volleybalveld. Alles in het zicht van het terras. Verderop vindt u de twee zandverstuivingen waar de kinderen vrijuit spelen met de watertafel en de meest fantastische zandkastelen bouwen!
 

Supermarkt Gasselte

Op de camping is geen supermarkt aanwezig, maar u bent zo in het dorp. De supermarkt Attent in Gasselte biedt een groot scala aan artikelen. Bij de receptie zijn uiteraard wel fiets- , wandekaarten te koop. Tevens is hier campinggas verkrijgbaar.
 

Fietsverhuur 

De provincie Drenthe staat bekend om de prachtige fietstochten en wandelmogelijkheden. De omgeving rondom de camping bevestigd dit beeld, met prachtige tochten door het Drentse landschap. Voor mooie fietstochten in de omgeving kijkt u bij wandel- en fietsroutes. Heeft u geen fiets meegenomen? Camping Het Horstmannsbos heeft zelf geen eigen fietsverhuur maar in het dorp heb je 2 fietsverhuurbedrijven waar je een diversen soorten fietsen kan huren.

Aanbiedingen

Alle aanbiedingen
Sitemap - Privacy statement - Contact

acsi anwb anwbKaart facebook wifi drenthe pin cash
 
 
paasheuvelgroep