• Ontdek Drenthe Ontdek Drenthe

  "

  Altijd wat te doen in Drenthe!  Heerlijk wandelen of fietsen over de Drentse heide, of een dagje uit met de kinderen naar een speeltuin,  attractiepark of outdoor centrum. Bij slecht weer kun je naar een museum. 's Avonds kun je naar een gezellig eetcafĂ© of een stijlvol restaurant. Een compleet overzicht vanzwembaden, bioscopen, theaters, evenementen en meer vind je op deze site en in de Drenthe app.
  Ellen-ten-Damme.jpg
  Videoclip Darling Drenthe/ Ellen ten Damme 

  Lees meer
 • Green Key Keurmerk Green Key Keurmerk

  "

  Camping Het Horstmannsbos heeft de beschikking over het Green Key certificaat. Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving.

  Het Horstmannsbos beschikt over het Gouden Green Key keurmerk.

  Lees meer
 • Stichting Trekkershutten Nederland Stichting Trekkershutten Nederland

  "

  Stichting Trekkershutten zet zich in voor de instandhouding van een kwalitatief sterk netwerk van trekkershutten in de Benelux, zodat de gast een prettig, kortdurend verblijf in een kwalitatief goede accommodatie heeft.

  Stichting Trekkershutten streeft ernaar het netwerk van trekkershutten in stand te houden en uit te breiden. De Trekkershutten onderscheiden zich van andere blokhutten door de kwaliteitscontrole en de deelname aan een groot netwerk.

  www.trekkershutten.nl

  Lees meer
Sitemap - Privacy statement - Contact

acsi anwb anwbKaart facebook wifi drenthe pin cash
 
 
paasheuvelgroep